Nilüfer Bando’dan Caz Tatili Festivali’ne davet

Kültür ve sanat kenti Nilüfer’de 29 Ocak’ta başlayacak olan Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali’ne geri sayım sürüyor. Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği ve Bursa’da ilk kez gerçekleşecek festivalde Türkiye ve dünya starları caz tutkunları ile  buluşacak.

29 Ocak-21 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek festival öncesi Nilüfer Bando, ‘İyi bir şey’ sloganıyla caz müziğini Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'ne taşıdı ve herkesi festivale davet etti. Bando ekibinin, trompet, saksafon, davul, trampet ve trombon gibi enstrümanları da tanıttığı etkinlikte engelli bireyler, Nilüfer Bando’nun performansıyla keyifli anlar yaşadı.

Nilüfer Bando, festival kapsamında kentin değişik noktalarında da performans sergilemeye devam edecek.

Farklı kültürlerin farklı seslerinin sahne alacağı Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali'nde

Ibrahim Maalouf, Tomatito, Omar Sosa/Joo Kraus Duo, Guillaume Perret & The Electric Epic, Emin Fındıkoğlu, Kerem Görsev gibi cazın usta isimleri unutulmaz bir müzik şölenine damga vuracak. Festival kapsamında düzenlenecek seminer ve paneller ile cazın ustaları müzik severlere farklı bir deneyim yaşatacak.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, dünya ve Türk cazının ustalarının sahne alacağı festivale herkesi davet etti.

Festival’in açılış töreni Türk cazının duayeni Emin Fındıkoğlu’nun konseri ile 29 Ocak’ta yapılacak. Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali’nin mekânları, Nâzım Hikmet Kültürevi, Podyum Park, 15 Eylül Kıraathanesi, Eker Meydan, BAOB, Sanat Mahal, 22.02 Görükle Trio Sahneleri olarak belirlendi.

Eker Meydan ve Podyum Park alanlarında ücretsiz olarak izlenebilecek konserler, diğer salonların kültür sanat gişelerinde 10 TL ile 15 TL olarak iki farklı fiyatla müzikseverlerle buluşacak.