Anasınıfı öğrencileri bu sürprize bayıldı

Nilüfer Rotaract Kulübü’nün sürdürdüğü ‘Hayat Güzeldir’ projesi kapsamında, Nilüfer Belediyesi desteğiyle toplumun farklı kesimlerine çeşitli eğitim ve destekler veriliyor. Çatalağıl Kadın Dayanışma Derneği üyesi kadınlara verilen pasta eğitiminin ardından projenin ikinci etabında Gölyazı Ünallar İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerine sürpriz hediyeler verildi. Nilüfer Rotaract Kulübü Başkanı Özge Öztürk, Rotaract kulüp üyeleri Selma Yılmaz, Bener Akıncı, Nilüfer Belediyesi Gölyazı Bölge Sorumlusu Seda Aksoy ve Okul Müdürü Mehmet Pektaş’ın yer aldığı ziyarette, anasınıfı öğrencilerine zeka ve el becerisi geliştirecek  oyuncaklar verildi. Miniklere oyuncak bebek, oyuncak araba gibi hediyelerin yanı sıra müzik aleti ve kırtasiye yardımı da yapıldı.

Nilüfer Rotaract Kulübü ayrıca, 11 öğrencinin yer aldığı sınıfa okulun ihtiyacı olan dolap, halı ve ısıtıcı gibi malzemeleri de hediye etti. Gölyazı Ünallar İlköğretim Okulu’nda eğitim gören anasınıfı öğrencileri, hediyeler karşısında büyük mutluluk yaşadı.  Çocuklar sevinçlerini sınıf öğretmenleri Aysun Özgür ile birlikte şarkılar söyleyerek paylaştı.

Nilüfer Rotaract Kulübü ve Nilüfer Belediyesi birlikteliğinde yapılan çalışmalar artarak devam edecek.