Nilüfer Belediyesi’nden sokak hayvanları yararına konser

Hayvan severler, Nilüfer Belediyesi’nin yiyecek bulmakta zorlanan can dostları yararına  bu yıl ikinci kez düzenlediği konserde bir araya geldi. Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu ve Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği konsere katılanlar, hem eğlendi hem de sokak hayvanlarına önemli bir destek sağladı.

Kat 3’te düzenlenen konsere, bilet yerine kedi ve köpek maması ile girildi. Sokak hayvanlarına destek olmak isteyenler girişte en az 10 liraya satılan veya yanlarında getirdikleri mamaları kumbaraya atarak konsere giriş yaptılar. Walrus, Kapak ve 5. Bölge gruplarının müzikleriyle eğlenen hayvan severler, sokak hayvanları için de büyük katkıda bulunmuş oldu.  Toplanan mamalar Nilüfer'de bulunan beslenme odaklarına ve Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde bulunan hayvanlara dağıtılacak. Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker konsere ilgi gösteren tüm hayvan severlere teşekkür etti.

Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı Emel Helvacı ve Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker bu anlamlı etkinlikte ücretsiz konser vererek destek olan gruplara da teşekkür plaketi verdi.