Nilüfer Belediye Başkanlığı Koşusu’nu Toraman kazandı

Türkiye Jokey Kulübü’nün Nilüfer Belediyesi adına düzenlediği yarış Osmangazi Hipodromu’nda yapıldı. Yarışı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Başkan Yardımcıları Turgay Erdem, Adil Kayaoğlu ve Yalçın Işıkyıldız da heyecanla izledi. 4 yaşlı Arap taylara mahsus koşuya 6 tay katıldı. Çim pistteki 1400 metrelik koşuyu Ramazan Kaya’nın sahibi olduğu Toraman isimli safkan, Jokey Doğan Kılıç ile 1.35.95’lik derece yaparak kazanmayı başardı. Birinci olan tay, sahibine 48 bin lira kazandırdı. Koşuda ikinciliği Büyükdüşün, üçüncülüğü Yurttay, dördüncülüğü de Ruat isimli taylar aldı. Yarış sonunda Başkan Mustafa Bozbey, ‘Nilüfer Belediye Başkanlığı Koşunu’nu kazanan Toraman isimli tayın sahibi Ramazan Kaya’ya vekâleten Mücahit Yıldızhan’a kupasını verdi.