Antalya’daki oryantiring yarışlarına Nilüfer damgası

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Oryantiring Takımı, Antalya’da yapılan Uluslararası O ‘ Days ve Türkiye Oryantiring Federasyonu 3. Kademe Mustafa Karataş Yarışması’nda Bursa’yı temsil etti. Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından oluşturulan Bursa ekibi, Gölyazı’daki  yarışların ardından ikinci kez resmi yarışa katıldı.  Nilüfer Belediyesi Oryantiring Takımı,  yaklaşık 2 bin kişinin yer aldığı organizasyonda çeşitli kategorilerde derece yaptı. Kumköy-Aksu, Düzlerçamı-Döşeme Altı yarışlarında Ömer Ziya Acemoğlu, Tonguçlu-Serik yarışında Serkan Levent, Süleyman Çöken, Hasan Subaşı-Muratpaşa yarışında Erhan Atik, Bursa ve Nilüfer’i başarıyla temsil etti.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, Nilüfer Belediyesi takımının yarışlarda yer almasından memnuniyet duyduklarını belirtti. Çolakoğlu,  ‘Nilüfer Belediyesi’nin bir spor kenti olduğunu yakından biliyoruz. Nilüfer Belediye Başkanı  Mustafa Bozbey her zaman destekleriyle yanımızda. Nilüfer Belediyesi’ne,  oryantiring sporunun geniş kitlelere ulaşması için verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.