Fuat Sakarya Halı Saha Turnuvası’nda dostluk kazandı

Nilüfer Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Fuat Sakarya Halı Saha Turnuvası 3 ay süren zorlu maçların ardından sona erdi. Erkeklerde 15, kadınlarda ise 3 takımın mücadele ettiği turnuvanın final maçları nefesleri kesti. Kıran kırana geçen final maçlarında Kadınlar Ligi’nde Nilüfer Teknikspor ile Huysuz ve Kültürlü Kadınlar, Erkekler Ligi’nde ise Sosyal Destekspor ile Dinamo Kültür takımları karşılaştı. Nilüfer Belediyespor Üçevler Tesislerin’nde gerçekleşen final maçlarına ilgi büyük olurken, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ve oğulları Meriç, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Atakan Çorbacı ile çok sayıda taraftar da izledi. Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası da çalgılar eşliğinde sporculara destek verdi.

Kadınlar sahada hünerlerini sergiledi

Bursa Genç Futbol Hakemler Kurulu hakemlerinin görev aldığı müsabakalarda Kadınlar Ligi final maçını kadın hakem Deniz Tutum yönetti. Nilüfer Teknikspor ile Huysuz ve Kültürlü Kadınlar takımları arasında oynanan final maçında kadınlar şampiyonluk için ter döktü. Taraftarların tezahüratları arasında gerçekleştirilen maçın ilk yarısını Nilüfer Teknikspor 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Nilüfer Teknikspor, maçın son dakikalarında üçüncü golü de atarak Huysuz ve Kültürlü Kadınlar takımını 3-0 mağlup ederek şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı. Nilüfer Teknikspor şampiyonluğu timsah yürüyüşüyle kutlarken, maçın sonunda kazanan dostluk oldu. Nilüfer Teknikspor ve Huysuz ve Kültürlü Kadınlar takımı maçın sonunda birlikte halay çekerek gönüllerince eğlendi.

Dinamo Kültür’ün yıldızı Güney Özkılınç

Fuat Sakarya Halı Saha Turnuvası’nın Erkekler Ligi final maçında ise Dinamo Kültür ile Sosyal Destekspor mücadele etti. Hakem Erdinç Derya’nın yönettiği maçın ilk yarısı başa baş mücadeleye sahne oldu. İlk yarıda Nilüfer Destekspor’dan Kenan Daştan performansıyla göz doldururken Güney Özkılınç’ın kafa gölü maça damgasını vurdu. İlk yarının 1-1 beraberlikle tamamlanmasının ardından maçın ikinci yarısında Dinamo Kültür defansında yer alan Gürdal Yiğit rakip takımın oyuncularına geçit vermedi. Dinamo Kültür maçın ikinci yarısında rakip takımın kalesine 2 gol daha atarak skoru 3-1’e taşıdı ve şampiyon oldu.

Fuat Sakarya’nın ailesi de final heyecanına ortak oldu

Nilüfer Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen turnuvanın finalini Fuat Sakarya’nın ailesi de izledi. Remziye Sakarya, Fatih Sakarya, Yunus Sakarya ve Emre Sakarya’ya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile birlikte katılımlarından dolayı teşekkür ederek günün anısına plaket verdi.

Nilüfer Belediyesi’nde çalışan 230 personelin mücadelesine sahne olan Fuat Sakarya Halı Saha Turnuvası’nda ter döken ve emeği geçen tüm sporculara teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, dereceye giren takımlara kupalarını ve ödüllerini verdi.