Can dostlarına anlamlı yardım

Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün, Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ndeki  sokak hayvanları için şirketler bünyesinde başlattığı mama kampanyası sonuç buluyor. Kampanyaya duyarsız kalmayan Özhan Marketler zincirinde çalışanlar topladıkları 525 kilogram kuru mama ve 70 kilogram konserve mamayı Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti.

Mamaları teslim alan Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına teşekkür etti. Eker, “Bizler sokakta yaşayan can dostlarımızın mutlu ve sağlıklı yaşabilmeleri için kalıcı çözümler üretmeye çalışıyoruz. Hayvansever vatandaşlarımızın katkıları, can dostlarımıza yönelik çalışmalarımıza destek olduğu gibi bizler için de büyük bir motivasyon oluyor” dedi.

Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına, Özhan Marketleri çalışanlarından oluşan “Özhan Gönüllüleri”ne, ‘Sokak Hayvanı Dostu İşletme’ belgesi vererek, gösterdikleri duyarlılık için kutladı.