Bozbey’den amatör spor kulüplerine yerleşke müjdesi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Misi Kamp Karavan Nil-Bel Tesisleri’nde  Nilüfer’deki amatör spor kulüpleri temsilcileriyle bir araya geldi. Nilüfer Belediyesi olarak yıllardır sporun tüm branşlarına destek verdiklerini ifade eden Başkan Bozbey, “Spor kenti Nilüfer olma adına yıllardır tüm branşlara destek veriyoruz. Amacımız Nilüfer’de her yaştan insanı sporla buluşturmak. Nilüfer’de 100’ü aşkın amatör spor kulübü faaliyet gösteriyor. Bu kulüplerimizin bir çoğunun sıkıntısı var ve biz bunların farkındayız” dedi.

Başkan Bozbey, İhsaniye Mahallesi’nde oluşturacakları yerleşkede amatör spor kulüplerini tek çatı altında toplamak istediklerini söyledi. Bozbey, “Oluşturacağımız yerleşkede kulüplerimiz idari faaliyetlerini rahatlıkla yürütebilecek” dedi.

Nilüfer’ de sporun gelişmesinde, gençlerin sporla tanışmasında amatör kulüplerinin katkısının çok büyük olduğunu belirten Başkan Bozbey,  ilçede faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerini Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği’ne üye olmaya davet etti.

“Kulüpler daha rahat destek alacak”

Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi ve Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Atakan Çorbacı da ilçede bulunan amatör spor kulüplerini tek çatı altında toplamanın spora yapılacak büyük bir yatırım olduğunu kaydetti. Çorbacı, “Bu sayede amatör spor kulüpleri, Nilüfer Belediyesi, diğer kurumlar ve federasyonlardan gelecek olan destekleri daha rahat alabilecek. Nilüferlileri sporla buluşturmak ve kaynaştırma konusunda amatör spor kulüplerinin rolü büyük. Bu kulüplere sahip çıkmak kentte spor bilincini artıracaktır. Başkan Mustafa Bozbey’e verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yerleşke müjdesine sevinen Kulüp yöneticileri, Nilüfer Belediyesi ve Başkan Bozbey’e verdiği destek için teşekkür ettiler.