Nilüfer’de park sayısı artıyor

Çevre ve doğal yaşam kenti Nilüfer’de, halkın nefes alacağı alanların çoğalması için Nilüfer Belediyesi, çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Her yıl artarak devam eden çalışmalarla birlikte Nilüfer’de park sayısı 235'e çıktı. Bu yıl planlanan ve tamamlanma aşamasına gelen yeni parklar ile birlikte park sayısının 250’ye çıkması hedefleniyor.

Nilüfer Belediyesi, birçok alanda olduğu gibi parkları ve yeşil alanları ile Türkiye’de örnek çalışmalara imza atmaya devam edecek.

Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları, yeni sezona girerken, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Başkan Yardımcıları ile bir araya gelerek moral depoladı.

Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Tanrıöver, “Nilüferimize yeni parklar kazandırmak, var olan parkların bakımını yapmak amacıyla tüm müdürlük çalışanlarımızla görev başındayız. Amacımız halkımıza nefes alabilecekleri, çocukları ile birlikte keyifli saatler geçirebilecekleri alanlar oluşturmak. Tüm Nilüferliler ile birlikte daha güzel bir Nilüfer için ele ele vereceğiz” dedi.