Gölge karakterleri BİZİM EV’de hayat buldu

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü BİZİM EV Engelliler Sosyal Yaşam ve Destek Merkezi tarafından düzenlenen Gölge Karakterleri Tasvir Sergisi Halk Evi Sanat Galerisi’nde gerçekleşti. Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen serginin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı. Eşi ve Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey ile birlikte sergiyi gezen Başkan Bozbey, ortaya çıkan eserleri yakından inceledi.

Eserleri yapan BİZİM Ev katılımcılarını kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, “Çok güzel sanat eserleri ortaya çıkmış. Hacivat-Karagöz Bursa’nın simgesi ve bunu tema olarak kabul eden herkesi kutluyorum. Her biri ayrı güzellikte. Biz her zaman söylüyoruz, her şeyin başı eğitim. Eğitim olmazsa eğitecek insanları da kaybederiz. Eğitimle neler yapılabileceğini bir kez daha gördük. Eğitime verdiğimiz destek devam edecek” dedi.

Yeni BİZİM EV’in projesi tamamlanıyor

Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilecek yeni BİZİM EV projesinin de imzalandığını müjdeleyen Başkan Mustafa Bozbey, “Yeni tesisimizle daha güzel mekana kavuşacağız. Burada daha güzel eğitim olanakları ve satış üniteleri oluşacak. Bir an önce bu projeyi hayata geçireceğiz” diye kaydetti.

Gölge Karakterleri Tasvir Sergisi 10 Mayıs’a kadar Nilüfer Belediyesi Sanat Galerisi’nde izlenime açık kalacak.