Gölyazı’da Anneler Günü bir başka kutlandı

Nilüfer Belediyesi ve Gölyazı Balıkçı Kadınları Yardımlaşma Derneği üyeleri önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Anneler Günü’nde Gölyazılı anneleri unutmadı.

Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, Gölyazı Bölge Sorumlusu Seda Aksoy ile Gölyazı Balıkçı Kadınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurten Üner, Anneler Günü nedeniyle Gölyazılı anneleri evlerinde ziyaret etti. Özellikle belli bir yaşın üzerindeki annelere yapılan ziyaretlerde bu özel günün anısına çeşitli armağanlar da verildi.

Ziyarette duygulanan Gölyazılı anneler, gösterilen ilgi nedeniyle Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ve Gölyazı Balıkçı Kadınları Yardımlaşma Derneği üyelerine teşekkür ettiler.

Gölyazı Balıkçı Kadınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurten Üner de “Anneler Günü’nü Gölyazı’da hep birlikte kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Nilüfer Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.