Mutluluğa “Evet” demek için Gölyazı’yı seçtiler

Nilüfer Belediyesi’nin, gözde turizm merkezi haline gelmesi için çok sayıda projeyi hayata geçirdiği Gölyazı’da bu çalışmalar meyvesini veriyor. Ziyaretçilerinin giderek arttığı Gölyazı, artık nikahların da en çok tercih edilen mekanı haline geldi.

Tarihi, Roma dönemine kadar uzanan Bursa'nın cennet köşesi Gölyazı’da Nilüfer Belediyesi’nin başlattığı ‘Ömür boyu mutluluğa ilk adımı Gölyazı’da atın’ kampanyasına büyük ilgi var. Çok sayıda çift nikahları için eşsiz bir güzelliğe sahip Gölyazı’yı tercih ediyor.

Bu çiftlerden biri de Zerrin Sever ve Selahattin Kaya çifti. Genç çiftin nikahı, göl ortasında kayıkta kıyıldı.

Nilüfer Belediyesi Nikah Memuru Ruhiye Tunalı Sevgili tarafından kayıkta kıyılan nikah, renkli görüntülere sahne oldu. Zerrin Sever ve Selahattin Kaya çifti, eşsiz güzellikler arasında birbirlerine “Evet” dedi. Nikahın ardından bırakılan balonlar gökyüzünü renklendirdi.

Farklı bir ortamda nikahları kıyılan çift, artık Gölyazı’nın hayatlarında bambaşka bir yere sahip olacağını belirttiler.

Çok heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade eden Selahattin Kaya, “Aile olmak çok önemli bunun da en güzel şekilde Gölyazı’da olacağını düşündük. Nikah sırasında çok eğlendik, çok heyecan verici oldu bizim açımızdan” dedi.

Zerrin Sever de “Bundan sonraki yaşamımızda Gölyazı’nın çok daha ayrı bir yeri olacak. Böyle bir uygulamayı başlattığı için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ederiz ” dedi.