Nilüfer Belediyesi’nden eğitime bir destek daha

Eğitime her alanda destek vererek Türkiye’de örnek bir kurum haline gelen Nilüfer Belediyesi, desteklerine bir yenisini daha ekledi. Görükle Hazinedaroğlu Özkan İlkokulu’na Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan Güreş Salonu ile hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan kütüphane ve öğrencilerin el becerilerini geliştirilmesi için oluşturulan sınıf, düzenlenen törenle açıldı. Törene, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Görükle Hazinedaroğlu Özkan İlkokulu Müdürü Cuma Beyde, Kurtuluş Mahalle Muhtarı Mehmet Aydın Saldız, Balkan Mahalle Muhtarı Muhammed Gölcüklü, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Desteklerden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Görükle Hazinedaroğolu Özkan İlkokulu Müdürü Cuma Beyde, “Atölye sınıfı ile öğrencilerimiz el becerilerini geliştiriyorlar. Nilüfer Belediyesi tarafından okulumuza kazandırılan güreş salonu ile de çocuklar, ata sporumuz olan güreş ile tanışma fırsatı buldular. Haftanın belirli günlerinde gönüllü bir eğitmenimiz sayesinde güreş sporunu öğreniyorlar. Okulumuza destek veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Nilüfer Belediyesi olarak eğitime büyük destek verdiklerini ifade eden Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu da, “Okullara bakım onarım işlemlerinin yanı sıra ek bina, spor salonları, anasınıfı gibi önemli destekler verdik. Görükle Hazinedaroğolu Özkan İlkokulu’na güreş salonunun yanı sıra bahçe düzenlemesi ve çocuk oyun grubu desteğinde de bulunduk. Okulumuzun dış cephe boyasını yaparak, daha güzel görünmesini sağladık. Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey, Nilüfer’i eğitim-bilim kenti yapma konusunda bugüne kadar birçok projeyi hayata geçirdi. Çocuklar bizim geleceğimiz. Eğitime desteğimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, okul müdürü Cuma Beyde, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi ve davetliler, açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından güreş salonunu gezen heyete, minik güreşçiler kısa bir gösteri yaptı.