Nilüfer TSM Korosu’ndan Samsun’da müzik ziyafeti

Konserleri büyük beğeni toplayan Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Samsun’da verdiği konserde de gönülleri fethetti. Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Samsunlu Sanatçılar Derneği (SASAD) tarafından 23-25 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 1. Uluslararası Türk Sanat Müziği Amatör Korolar Festivali’ne damga vurdu. Filiz Furuncuoğlu Başıbüyük şefliğindeki koro, festivalin son gününde sahneye çıktı ve büyüleyici bir performans sergiledi. Samsun Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen festivali Türk Sanat müziği’nin ünlü isimlerinden Erol Sayan, Kutlu Payaslı, Engin Çır, Mine Geçili, Ayşe Taş, Nusret Yılmaz, Çiğdem Gürdal, Yahya Geylan, Canan Sezgin Geylan ve pek çok TRT sanatçısının yanı sıra yurtdışından da korolar katıldı. Şef Filiz Furuncuoğlu Başıbüyük’ün yönettiği Nilüfer Belediyesi TSM korosu performansıyla, Türk Sanat Müziği’nin duayenlerinden büyük övgü aldı.