Nilüfer Belediyesi asfalt çalışmalarına hız verdi

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü asfaltlama ekipleri, hava sıcaklığının 36 dereceye ulaştığı son günlerde Nilüferlilere hizmet etmek için canla başla çalışıyor. Her gün Nilüfer’in çeşitli mahallelerinde asfaltlama çalışması yapan ekipler, yaz aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız verdi. Yılın ilk 5 ayında 32 bin 196 ton asfalt ile yaklaşık 24 kilometrelik yolun asfalt kaplama çalışması ekipler tarafından tamamlandı. Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, 2016 yılı sonuna kadar toplam 45 kilometre asfalt kaplama çalışması yapmayı hedefliyor. Nilüfer Belediyesi ekipleri, asfalt kaplama çalışmasının yanı sıra yol bakım ve yama onarım çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Asfaltlama ekipleri tarafından yılın ilk 5 ayında 8 bin 779 ton asfalt kullanılarak yollarda yama onarım çalışması gerçekleştirildi. Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceği açıklandı.