Anadolu Arastası’nda çalışmalar devam ediyor

Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan Anadolu Arastası’nda çalışmalar devam ederken,  projenin koordinasyonunu yürüten Anadolu Arastası Turizm Geliştirme Kooperatifi’nde genel kurul yapıldı. Arasta’da bulunan kooperatif binasında toplanan genel kurula çok sayıda üyenin yanı sıra Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Turgay Erdem ve Adil Kayaoğlu da katıldı. Açılış konuşmasını yapan Anadolu Arastası Turizm Geliştirme Kooperatifi Müdürü İsmail Tiftik,  projenin hayata geçirilmesi için büyük çaba harcayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. Anadolu Arastası’nda inşaat çalışmalarının başladığını belirten Tiftik, altyapı konusunda yaşanan sıkıntıların da aşıldığını söyledi. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgay Erdem de, Türkiye’nin ilk tarihi ve turizm merkezi Anadolu Arastası’nın örnek bir proje olduğuna dikkat çekti. Erdem “Kamu İhale Kurumu’ndan dolayı biraz gecikmeli başladığımız imalat çalışmaları sıkıntısız bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz 2018 yılının sonuna kadar bu projeyi tamamlamak ve bir engel çıkmazsa 2018 yılında açılışını yapmak” dedi. Konuşmaların ardından 2015 yılı bilanço ve gelir tablosu ile denetim raporları okunarak onaylandı. Yapılan genel kurulun ardından Anadolu Arastası Turizm Geliştirme Kooperatifi üyeleri hep birlikte iftar yaptı.