Nilüfer Belediyesi iş güvenliğinde hedeflere ulaştı

Nilüfer Belediyesi, her yıl periyodik olarak yapılan Taşeron Koordinasyon Toplantıları'ndan birini daha gerçekleştirdi. Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleşen toplantıya Nilüfer Belediyesi taşeronları, müteahhitleri, İSG Kurul Üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Leyla Taşfiliz  ''2015 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği açısından Nilüfer Belediyesi olarak koyduğumuz hedeflerin hepsine ulaştık. Bu doğrultuda kendimizi daha da ileriye ulaştırabilmek için 2016 yılı hedeflerimizi belirledik ve bu hedeflere ulaşabilmek için çalışıyoruz. Amacımız, daha sağlıklı ve güvenli bir topluma katkı koymak’ dedi. Leyla Taşfiliz, Nilüfer Belediyesi olarak yapılacak tüm çalışmalarda, taşeronların da aynı görüş ve titizliğe sahip olmasını istediklerini belirterek  “Bu doğrultuda periyodik denetimler ve saha kontrolleri yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.