Minikler Futbol Şenliği’ne renkli açılış

Minikler Futbol Şenliği, Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan ve mahalle halkının hizmetine sunulan Altınşehir Gençlik Spor Kulübü Lokali ve halı sahasında yapılan açılışla başladı. Açılışa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor’un efsane isimleri Beyhan Çalışkan, Okan Yılmaz, Selim Özer, Coşkun Efeoğlu, Bülent Bal, Ünal Sarı, Vedat Vatansever katıldı.

Bursasporlu şöhretlerin yaptığı  açılış maçının, başlama vuruşunu yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey minik futbolcu adaylarının heyecanlı gününde, onlara destek verdikleri için Bursasporlu eski futbolculara teşekkür etti.

Turnuvada 12 takımın 84 maç yapacağını açıklayan Başkan Mustafa Bozbey “ Bir Bursaspor sevdalısı olarak inanıyorum ki, geleceğin yıldızları bu okullardan yetişecek. Hem gözbebeğimiz Bursaspor’a hem de ülke futboluna hizmet edecekler. Geleceğin futbolcuları olacak çocuklarımız bu turnuvada centilmence futbol oynayacaklar. Her birine başarılar diliyor, onları spordan mahrum etmeyen, destek olan büyüklerini de gönülden kutluyorum. Buradan ailelere sesleniyorum, çocuklarınızı spor yapmaya teşvik edin. Spor yapma imkanı  için Nilüfer’de sizler için hizmete sunduğumuz tesislerden yararlanın” dedi.

Şenlik açılışına katılanlar ve minik futbolcular Bursasporlu şöhretler arasında oynan maçı da ilgiyle izledi.