Gençler Nilüfer Belediyesi’ni yakından tanıyor

Nilüfer Gençlik Ofisi’nin (NGO) “Gençler Yerel Yöneticilerle Buluşuyor” etkinlikleri devam ediyor. Daha önce Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız ile Bukle Erman’ı konuk eden NGO, bu kez Nilüfer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Berhan Soner ve Bilgi İşlem Müdürü Hakan Arık’ı gençlerle bir araya getirdi. Görükle’de bulunan Nilüfer Gençlik Ofisi’nde gerçekleşen etkinliğe ilgi yoğundu. Gençlerin, belediye hizmetlerinden daha aktif faydalanmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte Berhan Soner ve Hakan Arık, müdürlüklerinin görev, sorumluluk ve işleyişleri hakkında bilgi verdi.

Nilüfer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Berhan Soner gençlere, ürettikleri sosyal bir projeleri Nilüfer Belediyesi’nin Sosyal Projeler Koordinasyon Kurulu’na (SPK) sunarak destek alabileceklerini söyledi. Soner, “Bu kurul, gelen sosyal projelerin hangisine ne ölçüde ve nasıl destek verilebileceğine karar veren bir kurul. Başkan yardımcılarının başkanlığında ve ilgili müdürlerden oluşuyor. Belediyelerin nakdi destek yapması mümkün değil. Belirli bir bütçe çerçevesinde ayni konularda destek verme şansımız var. Örneğin bir proje geliştirdiniz ve bunu SPK’ya sundunuz. SPK bunu görüşüyor, fayda maliyet analizi yapıyor ve değerlendirme sonucunda projeniz onaylanırsa destek alabiliyorsunuz. Kente, ülkeye ve insana faydalı üretilen her projede Nilüfer Belediyesi sizin yanınızda” şeklinde konuştu.

Nilüfer Gençlik Ofisi’nin “Gençler Yerel Yöneticilerle Buluşuyor” etkinlikleri, meclis üyeleri, danışmanlar ve müdürlerin katılımıyla devam edecek.