Nilüfer’de Hayvan Oteli’ne büyük ilgi

Sokak hayvanlarının yanı sıra sahipli hayvanlara yönelik hizmetlerle Türkiye’ye örnek olan Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi hayvan Oteli, yaz aylarının vazgeçilmez adresi oldu. Hayvan sahiplerinin tatillerini daha huzurlu geçirebilmeleri için uygulamaya konulan Hayvan Oteli, Kurban Bayramı öncesinde de yoğunluk anlamında tam kapasiteye ulaştı. Tatillerini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar kedi, köpek ve benzeri özellikleri taşıyan evcil hayvanlarını gönül rahatlığıyla Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne emanet ediyor.

Rezervasyonlar dolu

Her yıl olduğu gibi bu yıl da evcil hayvanların konaklamasında yoğun talep aldıklarını ifade eden Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker, ''Toplam 25 locası olan tesisimizde bir yaşını doldurmuş, aşıları tam evcil hayvanları ağırlıyoruz. Yaz aylarında olduğu gibi Ramazan ve Kurban bayramlarında da büyük ilgi gördük. Bayramdan iki hafta önce rezervasyonlarımız doldu.  Otelimizde kalan hayvanlarımız kuru mama ile beslenmekte ve iki günde bir odalarının dezenfeksiyonları yapılmakta” dedi.

Evdeki ilgiyi aratmıyor

Tatil veya iş seyahatlerinde bulunanların evcil hayvanlarını gönül rahatlığıyla uygun fiyata kendilerine emanet edebileceklerini kaydeden Eker, “Otelimizin günlüğü sadece 15 TL. Otelimize hayvanlarını emanet etmek isteyenler 15 gün öncesinden rezervasyon yaptırmalı. Evdeki ilgiyi aratmayan bir ortamda, hayvan bakımı konusunda profesyonel ekibimizle sıcak bir yuva imkanı sağlıyoruz” diye kaydetti.