Can dostlarını ziyaret ettiler

Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 4-7 Ekim Hayvanları Koruma Haftası’nda çocukların hayvan sevgisini artırmak için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bursa’da bulunan birçok anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri Alaaddinbey Mahallesi’nde bulunan Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret etti.

Görevliler eşliğinde tesiste bulunan ameliyathane, röntgen ve muayene odaları, sahiplendirme, kedi ve yavru bölümlerini gezen öğrenciler, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öğrencilere, sokağa terk edilen, yaralanan, hastalanan can dostların tedavi ve rehabilitasyon süreçleri hakkında da bilgi edindi. 70 okuldan 1000’i aşkın öğrenci ziyaretler sırasında hayvan haklarını öğrenirken, animasyon gösterileriyle renkli anlar yaşadı.