GESK Ligi ikinci sırada tamamladı

Futsal 1. Lig’in son beş yılına damga vuran Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK) bu sezon şampiyonluğu kıl payı  kaçırdı. Son 5 sezonda üst üste şampiyon olan ve son üç sezon da namağlup şampiyon olan Nilüfer GESK, Futsal 1. Lig’i ikinci sırada tamamladı. Futsal Milli Takımı’na en çok sporcu veren Nilüfer GESK Kulüp Başkanı Ali Genç, sporcuların sezon boyunca yoğun çaba harcadıklarını ancak sakatlıklardan bir türlü kurtulamadıklarını söyledi. Genç, “Bu yıl maalesef şampiyonluk hedefimize ulaşamadık ve ikinci olarak ligi tamamladık. Sakatlıklar bu sezon yakamızı bırakmadı. Buna rağmen ligin ilk yarısını beşinci sırada tamamlayıp, ikinci yarı son maçta şampiyonluğu kaybetmemiz ne kadar büyük ve güçlü bir takım olduğumuzu gösteriyor. Sporcularımızın hepsini tek tek kutluyorum. Gelecek sezon yine şampiyonluğun en güçlü adayı olduğumuzu herkes kabul ediyor. Biz de bu hedefle çalışmalarımıza şimdiden başladık” dedi.

Ali Genç Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e de sezon boyunca verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.