Sosyal Medya Yöneticileri SOBA’da buluştu

Sosyal medya paylaşımlarında vatandaşlarla iletişimleri açısından beğeni toplayan ve bazı yanıtlarıyla gündem oluşturan Nilüfer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün Sosyal Medya Ekibi, CHP’li 32 belediyenin oluşturduğu “Sosyal Belediyeler Ağı” (SOBA) çalıştayında tecrübelerini paylaştı. Edremit Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen çalıştaya Nilüfer Belediyesi’nin Sosyal Medya Yöneticileri Ali Cenk Algün, Emre Vatansever, Fikriye Akbaş, Ozan Kaya ve Yankı İçöz katıldı.

Çalıştayda katılımcılar, kurumsal sosyal medya hesaplarının yönetimi konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Sosyal medyayı kullanmayan CHP’li belediyeleri de dijital alanda aktif hale getirmek amacıyla ilk kez düzenlenen çalıştayda, sosyal medya fenomenleri ve uzman marka danışmanları da sunum yaptı.

Kriz yönetimi ve markalaşma konusunda bilgi paylaşmının yapıldığı SOBA çalıştayının ikincisi, ocak ayında Seyhan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.