Nilüfer’in eğitmenlerine özel gece

Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan çok sayıda atölyede görev yapan eğitmenler, koro şefleri ve NİLSEM eğitmenleri için 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle özel bir gece düzenlendi. Konak Olimpik Restaurant’ta gerçekleşen geceye Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç da katıldı.

Tüm eğitmenlere emeklerinden dolayı teşekkür eden Özkılınç, “Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışmalarını sizlerin de katkılarıyla her geçen gün daha da nitelikli hale getiriyor. 37 farklı branşta 61 eğitmenimiz ve 2 bine yakın öğrenciyle birlikte sürdürdüğümüz çalışmalar var. NİLSEM aracılığıyla da 89 branşta 2 bin vatandaşımızın katılım gösterdiği el sanatları atölyelerimizde eğitimler devam ediyor. Sanat atölyelerinde, başta kırsal olmak üzere tüm mahallelerimizde eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Görsel Sanatlar Büromuz birbirinden farklı sergileri Nilüferlilerle buluştururken, Tarih ve Turizm Büromuz da Gölyazı’da arkeolojik kazılar üzerine çalışmalar yürütüyor. Ben de bu büyük ailenin bir parçası olmaktan ve sizlerle aynı çatıyı paylaşmaktan büyük onur duyuyorum” dedi. Renkli anların yaşandığı gecede Özkılınç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına eğitmenlere teşekkür belgesi verdi.