Yerel yöneticiler deneyimlerini gençlere aktarıyor

Bursa’da gençlerin sesini duyurmak, belediye hizmetlerinden faydalanmalarını sağlamak amacıyla Nilüfer Belediyesi tarafından kurulan Nilüfer Gençlik Ofisi etkinliklerini geniş katılımlarla sürdürüyor. Nilüfer Gençlik Ofisi tarafından düzenlenen “Yerel Yöneticilerle Gençlik Buluşmaları”na farklı isimlerin katılımı ile devam ediyor. Buluşmaların bu haftaki konuğu Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay ile Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Feza Soysal oldu.

Nilüfer Gençlik Ofisi’nin bireysel ve kurumsal üyelerine açık olan etkinliğe, UÜ Genç Tema Topluluğu, AIESEC Bursa Şubesi, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği Gençlik Birimi, Bursa Plastik Sanatlar Derneği, UÜ Genç Girişimciler Topluluğu, Gençlik Kolları, Proje Atölyesi, UÜ Toplum Gönüllüleri, UÜ LÖSEV Topluluğu, UÜ Doğal Yaşam Topluluğu’ndan 25 genç katıldı. Etkinlik Elvan Atay ve Feza Soysal’ın  kendilerini tanıtması ile başladı. Görevlerini ve yerel yönetimlerdeki çalışmalarını aktaran Atay ve Soysal, gençlerin sorularına da yanıt verdi. Nilüfer Gençlik Ofisi iki haftada bir yerel yöneticilerle gençleri buluşturmaya devam edecek.