Başkan Bozbey’den Çamlık Kebap’a Örnek İş Yeri Belgesi

Nilüfer Belediyesi’nin, çeşitli sektörlerde hizmet veren işletmelerin sağlık, hijyen ve kaliteli hizmet anlayışını geliştirmek amacıyla yürüttüğü Örnek İş Yeri uygulamasında belge ve flama almaya hak kazanan firma sayısı artıyor. Nilüfer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimler sonucu ‘Sürekli Uygunluk Raporu’ alan, standartların üzerinde kalite ve hijyen bilinci ile hizmet veren işletmelere Örnek İş Yeri Belgesi veriliyor. Belge sayesinde vatandaşlar da gönül rahatlığıyla bu işletmelerden hizmet alıyor.

Bu kapsamda son olarak Küçük Sanayi Sitesi içinde hizmet veren Çamlık Kebap belge almaya hak kazandı. İşletmeciliğini Osman Karabuğa’nın yaptığı Çamlık Kebap’a Örnek İş Yeri Belgesi ve Flaması, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Ruhsat İşleri Müdürü Abdullah Koç tarafından verildi.

“ŞARTLARA UYMAYANLARIN BELGELERİ ALINIYOR”

Vatandaşlara kaliteli hizmet verdiği için işletme sahibine teşekkür eden Başkan Mustafa Bozbey, “İşletmeler, belge aldıktan sonra da denetlenmeye devam ediyor. Şartlara uymayan işletmelerden belgeleri geri alınıyor. 2003 yılında başladığımız projeyle bugüne kadar toplam 30 işletmeye belge verdik. Şartlara uymayan 11 işletmeden de belgeleri geri aldık. Çamlık Kebap dahil olmak üzere şuan aktif olarak 20 işletmemizde Örnek İş Yeri Belgesi bulunuyor. Amacımız, işletmelerin halkımıza hijyenik ortamda kaliteli hizmet sunmaları ve bunu sürekli hale getirmeleri. Çamlık Kebap işletmecisi Osman Karabuğa’yı kutluyor, hizmetlerinde kalite ve hijyenden ödün vermemesini diliyorum” dedi.