Nilüfer’de örnek iş yeri sayısı artıyor

Nilüfer Belediyesi’nin 2003 yılında başlattığı ‘Örnek İş Yeri’ uygulamasında Melih Şen Kadın Kuaförü ‘Altınmakas Örnek İş Yeri’ belgesini almaya hak kazandı. Nilüfer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerden başarıyla geçen Balat Mahallesi’nde bulunan, Melih Şen Kadın Kuaförü bu alanda belge almaya hak kazanan ikinci işletme oldu. İşletmeye ‘Altınmakas Örnek İşyeri’ belgesini ve flamasını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız birlikte verdi.

HER YÖNÜYLE  DENETLENİYORLAR

‘Altınmakas Örnek İş Yeri’ belgesini alan işletmeleri her yerde önerdiklerini kaydeden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey “Altınmakas”  olarak tabir ettiğimiz özel bir uygulamamız var. Melih Şen Kadın Kuaförü “Altınmakas” uygulamamızda belge almaya lâyık görüldü. Ben kendilerini ve ekibini kutluyorum. Hem hijyen konusunda, hem de yapmış oldukları örnek çalışmalar ile ilgili burası örnek bir iş yeridir. Halkımız kuaförlerimizde “Altınmakas” flamasını gördükleri her yerde, gönül rahatlığı ile hizmet alabilir. Çünkü yapmış olduğumuz bu uygulama ile ilgili arkadaşlarımız her yönü ile denetleyip bizim standartlarımıza uyan iş yerlerine ancak bu belgeyi veriyor. Kuaförler yoğun bir denetim sonrası ‘Altınmakas Örnek İş Yeri’ belgesini hak edebiliyorlar. Biz bu belge ile ilgili her türlü sorumluluğu üstleniyoruz ve bu belgeyi alanları her yerde öneriyoruz. Kısacası bu belgeye sahip olan iş yerlerinden hizmet almak demek güvenli bir şekilde hizmet almak demektir” dedi.