Nilüfer Belediyesi’nden Heykel Atölyesi

Nilüfer Belediyesi Sanat Atölyeleri kapsamında yeni bir atölyeyi daha vatandaşlarla buluşturuyor. Danstan müziğe, resimden dramaya kadar birçok atölyeyi sanatseverlerin hizmetine sunan Nilüfer Belediyesi, gelen yoğun talep üzerine bu kez Heykel Atölyesi açıyor. Üçevler Mahallesi’nde bulunan Seramik Atölyesi’nde verilecek olan eğitimden yetişkinlerin yanı sıra çocuklar da faydalanabilecek. Mart ayında başlayacak olan atölyede pazartesi ve cuma günleri yetişkinler, cumartesi günleri de çocuklar için eğitim verilecek. Atölyede katılımcılar, klasik etüt, büst ve rölyef çalışmaları ile temel kalıp alma tekniklerinin ardından kendi tasarımlarını yapabilecek.

Aylık ücreti 85 TL olan atölyeye katılmak isteyenler Konak Kültürevi’nin 452 45 00 numaralı telefondan bilgi alarak ön kayıt yaptırabilir.