Nilüfer Belediyesi iç denetçilerine plaket

Nilüfer Belediyesi’nin kalite ve kurumsal gelişimini arttırma amacıyla 2016 yılında gerçekleştirilen Entegre Yönetim Sistemleri iç denetiminde görev alan personele teşekkür yemeği düzenlenerek plaket verildi.

Misi Kamp Karavan Tesisleri’nde düzenlenen plaket törenine Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Nazlı Yazgan, Yalçın Işıkyıldız, Ahmet Çakıcı ve Adil Kayaoğlu, ilgili birim müdürleri, iç denetimlerde görev alan personel ile yönetim sistemleri çalışanları katıldı. Düzenlenen törende konuşan Nilüfer Belediyesi Kalite Yönetim Temsilcisi Nazlı Yazgan ve Çevre / ISG Yönetim Temsilcisi Adil Kayaoğlu iç denetimde görev alan tüm personele katkılarından dolayı teşekkür etti.

2016 yılında yapılan iç denetimlerde görev alan 90 belediye personeli, 27 farklı ekip oluşturarak tüm birimleri denetledi. Denetimde görev alan personel arasında yapılan performans ölçümünde en yüksek puanı alan ve yüzde 10’luk dilime giren 10 iç denetçi plaket, diğer tüm denetçiler de teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. Plaket ve belgeleri çalışanlara Başkan Yardımcıları Nazlı Yazgan, Yalçın Işıkyıldız, Ahmet Çakıcı ve Adil Kayaoğlu ile ilgili birim müdürleri verdi.