Salsanın kalbi Nilüfer’de attı

Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Bursa 3. Etap Sportif Sosyal Danslar Kulüplerarası Salsa Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. A, B, C ve D kategorilerinde Türkiye’nin farklı şehirlerinden katılan yaklaşık 275 yarışmacı çift, müziğin ritmine kendilerini kaptırarak kıyasıya yarıştı. Nilüfer Belediyesi Barış Gençlik ve Spor Merkezi’nde düzenlenen yarışma yoğun ilgi gördü. Açılış konuşmalarının ardından sahne alan minikler, gençler ve yetişkinler olarak farklı kategorilerde yarışan dansçılar, jüri karşısında hünerlerini sergiledi. Yarışmanın sonunda dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaları verildi.

Türkiye Dans Sporları Federasyon Başkanı Tolga Han Çinkitaş da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına, Nilüfer Belediye Başkan Danışmanı Dr. Sibel özer’e katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi.