Nilüfer’de hedef herkese spor yaptırmak

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, öğle yemeklerinde personelle bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye personelinin motivasyonunu arttırmak, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve Nilüferliler’e daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla gerçekleşen buluşmalarda çalışmalarla ilgili de değerlendirmeler yapılıyor. Yemeğe Başkan Bozbey’in eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal ve İnsan Kaynakları Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz da katıldı.

Spor projelerini ele aldıklarını kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, “Bu kez Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personelimiz ile bir araya geldik. Hem mevcut çalışmaları ele aldık, hem de geleceğe yönelik spor projelerini değerlendirdik. Amacımız Nilüferliler’in sağlıklı ortamda spor yapmalarını sağlamak. Spor kenti olma yolunda ilerleyen Nilüfer Belediyesi olarak her yaştan insanı sporla buluşturmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.