Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri hazırlıkları sürüyor

Bursa’da 15 yıldır düzenlenen ve her yıl binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nin 16’ncısı için hazırlıklar hız kazandı. Nilüfer Kaymakamlığı, Nilüfer Belediyesi, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nilüfer Belediyespor iş birliğiyle 20 Nisan - 20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Nilüfer 16.Uluslararası Spor Şenlikleri’nin fikstür çekimleri 31 Mart Cuma günü başlıyor. Spor branşlarının teknik toplantı ve fikstür çekimleri aşağıda belirtilen tarih ve yerlerde yapılacak. Branş yürütme kurullarında görevli öğretmenler ve katılımcı okullardan birer temsilci öğretmen, belirtilen tarihlerde görevli izinli sayılacak.

31 Mart 2017 Cuma günü Nilüfer Belediyesi Beşevler Cimnastik Salonu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek fikstür çekimlerinin saatleri şöyle:

Badminton ----------------------------------------10:00

Basketbol------------------------------------------10:30

Dart------------------------------------------------11:00

Futbol---------------------------------------------11:30

Futsal----------------------------------------------12:00

Hentbol--------------------------------------------13:00

Masa Tenisi---------------------------------------13:30

Petank----------------------------------------------14:00

Voleybol-------------------------------------------14:30

Kurumlar arası------------------------------------15:00

*Yüzme:25 Nisan 2017 Salı günü saat:15:00 Konak Yüzme Havuzu Toplantı salonu

*Satranç: 28 Nisan 2017 Cuma günü saat:10:00’da Sadettin Türkün Ortaokulu Toplantı Salonu

*Oryantring:18 Nisan 2017 Salı günü saat:14:00’da Nilüfer Belediyesi Beşevler Cimnastik Salonu toplantı salonu

* Atletizm, kros, eskrim, geleneksel oyunlar, doğa yürüyüşü, bisiklet, okçuluk, squash, tenis , yamaç paraşütü/ uçurtma/model uçak branşlarında teknik toplantı ve fikstür çekimleri yarışmaların yapılacağı tarih ve yerlerde müsabakalar öncesinde yapılacak.

Kros ve Atletizm branşlarında, sitede yayınlanacak olan  kayıt formlarının müsabaka gününden 1 gün önce sevimserbest@nilüfer.bel.tr adresine gönderilmesi zorunlu.