Nilüfer İnovasyon Merkezi’nde BEBKA Eğitimi

Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün AR-GE ve İnovasyon Bürosu tarafından kurulan Nilüfer İnovasyon Merkezi eğitim çalışmalarına devam ediyor. Nilüfer İnovasyon Merkezi’nde son olarak Bursa Bilecik Eskişehir Kalkınma Ajansı (BEBKA) 2016 Yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde hibe ile fonlanan “H2020 Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi’ gerçekleştirildi. Nilüfer Belediyesi’nde görevli 16 personele H2020 programına katılım kapsamında bilgiler verildi. Eğitim alan personel için bu kapsamda farkındalık yaratılırken, açılan çağrılar ve başvuru süreci hakkında bilgi edinmeleri sağlandı. 2 gün süren ve proje üretmeye katkı sağlaması hedeflenen eğitim sonunda personele sertifika verildi.