Nilüfer GESK judoda da iddialı

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK), Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Judo Şampiyonası’ndan 5 madalya ve 1 kupayla döndü. Şampiyonada elde ettiği başarılar sonucunda Nilüfer GESK’te forma giyen 4 sporcu da Milli Takım kampına katıldı.

Türkiye Judo Şampiyonası’na katılan Ümitler kategorisinde Rabia Akova ile Büyükler kategorisinde Esra Akova bronz madalya almaya hak kazandı. Şampiyonada Büyükler kategorisinde mücadele eden Nermin Karlı ve Yasin Çimciler de gümüş madalya alırken, İsmail Bakış da Büyükler kategorisinde bronz madalya elde etti.

Nilüfer GESK Kadın Judo Takımı da Türkiye üçüncüsü olarak kupayı kulübün müzesine kazandırdı.

Müsabakalarda mücadele eden Esra Akova, Nermin Karlı, Yasin Çimciler ve İsmail Bakış Milli Takım kadrosuna çağırılarak Nilüfer Belediyesi ve Bursa’nın gururu oldular.