Süleyman Bulut öğrencilere Atatürk’ü anlattı

Nilüfer Belediyesi, Çocuklara Kitap Söyleşileri etkinliklerinde çocuk okurları beğendikleri yazarlarla buluşturmaya devam ediyor. 30’u aşkın çocuk kitabı bulunan, radyo ve televizyon için masallar yazan yazar Süleyman Bulut, Nilüfer Belediyesi’nin Çocuklara Kitap Söyleşileri etkinliğine katıldı. Nâzım Hikmet Kültürevi ve Üçevler Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Ali Karasu İlkokulu, Görükle Hazinedaroğlu Özkan İlkokulu, İbrahim Uyar İlkokulu, Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy Ortaokulu, Nedim Öztan İlkokulu, Mavi Dünya Koleji ve Kayapa Ortaokulu’ndan 440 öğrenci katıldı.

Yazar Süleyman Bulut minik öğrencilere Atatürk’ün en az bilinen yönlerini ve insani yanını anlatan öyküleri “Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler” kitaplarından örnekler vererek ve Atatürk’ün fotoğraflarıyla anlattı. Söyleşinin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer, yazar Süleyman Bulut’a Başkan Bozbey’in selamını ileterek teşekkür etti.