Nilüfer Belediyesi çalışanlarına sağlık indirimi

Nilüfer Belediyesi personeli Ceylan International Hospital ile imzalanan protokolle birlikte tüm teşhis ve tedavi masraflarında yüzde 20 indirim imkânından yararlanacak. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Ceylan International Hospital Müdür Yardımcısı Adem Gökmen ile birlikte Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde bir yıllık protokole imza attı. Nilüfer Belediyesi’nde çalışan personelin ve birinci derecede yakınlarının faydalanabileceği protokol kapsamında Ceylan International Hospital Sosyal Güvelik Kurumu kapsamındaki hastaların ayaktan teşhis ve tedavilerinde alınan fark ücretinden yüzde 20 indirim uygulayacak. Yatarak yapılan tedavilerden ve operasyonlardan da yüzde 20 indirimin yapılacağı protokolde kalp ve damar cerrahisi uygulamalarında ve tıbbi onkolojisi tedavileri ile kemoterapi uygulamalarından fark ücreti alınmayacak.

Ceylan International Hospital ile imzalanan protokole ilişkin açıklama yapan Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Hastane Müdürü Adem Gökmen ve ekibine teşekkür etti.