Bursa 23 Nisan’da ulusal egemenlik için yürüyor

Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve halkın egemenliğini ilan ettiği gün olan 23 Nisan, Nilüfer’de günün anlamına uygun etkinliklere sahne olacak. Nilüfer Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı halkın katılacağı yürüyüşle kutlayacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, 23 Nisan Pazar günü saat 11.00’de Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve protokol üyelerinin Atatürk Anıtı’na çelenk koyması ile başlayacak.

Nilüfer Belediyesi 23 Nisan Pazar günü saat 16.00’da da “Ulusal Egemenliğimiz İçin Yürüyoruz” sloganıyla bütün halkın katılımına açık bir yürüyüş düzenleyecek. Yürüyüş Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda gerçekleşecek. FSM’deki Akuğur Market karşısında saat 16.00’da buluşacak binler, ellerinde Türk bayrakları ile hep birlikte Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’na yürüyecek. Coşku içinde gerçekleşecek yürüyüşün ardından saat 18.00’de ünlü sanatçı Kıraç konser verecek. Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nı dolduracak binler, Kıraç’ın şarkılarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hep birlikte kutlayacak.