Nilüfer Belediye Başkanlığı Koşusu’nu Kurtçabey kazandı

Türkiye Jokey Kulübü’nün Nilüfer Belediyesi adına düzenlediği ve günün ikinci koşusu olan Nilüfer Belediye Başkanlığı Koşusu, Osmangazi Hipodromu’nda yapıldı. Nefes kesen yarışı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de izledi. Dört yaş ve üzeri safkan Arap atlara mahsus koşuya 10 at katıldı. Kum pistteki bin 900 metrelik koşuyu, Tarkan H. Onar’ın sahibi olduğu Kurtçabey isimli safkan kazandı. Jokey Ahmet Çelik idaresindeki Kurtçabey, 2.14.32’lik derece yaparak birinci oldu ve sahibine 51 bin TL kazandırdı.

Koşuda farklar baş-4 boy-baş olurken, Ruat isimli at 2.14.34’lük derecesiyle ikinci, Yurttay isimli at üçüncü, My Sultan isimli at da dördüncü sırada yer aldı. Yarışın ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanlığı Kupası’nı kazanan Kurtçabey isimli atın sahibi olan Tarkan H. Onar adına kupayı Zülfiye Bulut’a verdi.

Başkan Bozbey, Kurtçabey’in antrenörü Halis Yıldız adına Melek Özgü ve Bursa Hipodrom Müdürü Devrim Evcim’e de çiçek vererek teşekkür etti.