Tilbe Saran çocuklara İnci’nin Maceraları’nı okudu

Nilüfer Belediyesi, 2017 Yılın Yazarı Orhan Kemal etkinlikleri kapsamında değerli yazar, şair ve sanatçıları okuma etkinliklerinde öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. Orhan Kemal’in hikayelerinin konu alındığı etkinliğin son konuğu tiyatro sanatçısı Tilbe Saran oldu. Tilbe Saran, Nilüfer Üçevler Kütüphanesi’nde Vahide Aktuğ ve Koç Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Orhan Kemal’in İnci’nin Maceraları adlı çocuk kitabını okuyan Saran, betimlemeleriyle öğrencilerin ilgisini topladı.

Yaklaşık bir saat süren kitap okuması etkinliğinde Vahide Aktuğ Ortaokulu ve Koç Ortaokulu öğrencilerinin sorularını da yanıtlayan Tilbe Saran, çocuklardan daha çok kitap okumalarını ve kendi hikayelerini oluşturmalarını istedi. Etkinliğin sonunda Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürü Şafak Pala, tiyatro sanatçısı Tilbe Saran’a Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına teşekkür etti.