“Gerçekleştirme Görevlileri” ödüllendirildi

Nilüfer Belediyesi’nin, personelin motivasyonunu ve verimliliği arttırmak adına 2017 yılında uygulamaya başladığı Tanıma, Takdir ve Ödüllendirme Sistemi kapsamında “Gerçekleştirme Görevlisi” olarak sorumluluk üstlenenler düzenlenen gecede Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile bir araya geldi.

Misi Kamp Karavan Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve 2016 yılı boyunca mevcut görevleri dışında “Gerçekleştirme Görevlisi” olarak sorumluluk üstlenen 29 çalışan katıldı.

Çalışanlara üstlendikleri sorumluluk için teşekkür eden Başkan Mustafa Bozbey, “Sizler, çok önemli bir sorumluluk taşıyorsunuz. Bu nedenle de bu akşam sizinle bir araya geldik. Aldığınız sorumluluktan dolayı size teşekkür ediyorum. Kurumumuzu her yerde en iyi şekilde temsil ediyorsunuz bu anlamda verdiğiniz emek çok önemli” dedi. Başkan Bozbey, 29 personele Teşekkür Belgesi ve ödül verdi.