Bizim Ev’de engeller müzikle aşılıyor

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı  Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi, örnek çalışmalarıyla engelleri aşmaya devam ediyor. Bizim Ev’de düzenlenen Müzik Atölyesi’ne katılan engelli bireyler hünerlerini düzenlenen yıl sonu konseriyle sergiledi. Yaklaşık 8 ay süren koro ve enstrüman çalışmalarında aldıkları eğitimin ardından katılımcılar, Bizim Ev bahçesinde özel bir konser verdi. Nilüfer Roman Orkestrası eşliğinde ritim, klavye, gitar gibi enstrümanlarla yeteneklerini sergileyen Bizim Ev katılımcıları, koro halinde söyledikleri şarkılarla da alkış aldı. Konseri ailelerle birlikte izleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile eşi ve Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey de yaşanan heyecana ortak oldu.

Müzik Atölyesi’ne katılanlar ve eğitimi veren Nilüfer Roman Orkestrası ekibini kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, “Yıllar önce başlayan Bizim Ev projemizi genişleterek devam ettirmeye çalışıyoruz. Daha farklı etkinlikler, eğitimler olacak. Ailelere, bizlere güvendikleri için teşekkür ediyorum. Amacımız mutlu bireyler oluşturmak ve onların sorunlarına çözüm bulmak. Bugün bu gençlerimizin etkinliğiyle aldıkları eğitimin sonucunda nelere imza atabileceklerine tanık olacağız” dedi.