Bale Atölyesi öğrencileri büyüledi

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Bale Atölyesi’ne katılan küçük balerinler, Nâzım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen yıl sonu gösterisinde yeteneklerini sergiledi. Eğitmenliğini Selcan Çarker’in yaptığı Nilüfer Belediyesi Altınşehir Bale Atölyesi ve Barış Gençlik Merkezi Bale Atölyesi’nde eğitim alan 124  kursiyer, yıl sonu gösterisi ile büyük beğeni topladı.

Farklı yaşlardan çocukların, renkli koreografiler sergilediği gecede, gösteriyi izleyen aileler de çocuklarının heyecanına ortak oldu. Bale Atölyesi kursiyerleri, klasik bale, jazz bale ve modern dans performanslarıyla büyük beğeni topladı. Yetenekleri ile dikkat çeken balerinler, finalde ayakta alkışlandı. Gösteri sonunda ailelere, çocuklarına verdikleri destek için teşekkür eden Eğitmen Selcan Çarker, ileri de daha önemli başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi.