Paintball ile stres attılar

Nilüfer Belediyesi, personelin motivasyonunu arttırmak, birlik, beraberlik ve yardımlaşmayı güçlendirmek için birimler arası çeşitli turnuvalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen Paintball Turnuvası, heyecanlı ve eğlenceli anlara sahne oldu. Yarışmalar sonunda Nilüfer Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü personelinden oluşan “İyi, Kötü, Çirkin Takımı” birinciliği elde etti. Fen İşleri Müdürlüğü personeli takımı olan “Fen-omenler” ikinci,  Nilüfer Belediyespor personelinin takımı “Sportif Ejderhalar” da üçüncü oldu. Yarışlar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve hediyelerini veren Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Gökay Azak, turnuvaya katılan tüm ekipleri centilmenliğinden dolayı kutladı. Azak, “Kadın personellerimizin turnuvaya yoğun katılım göstermesi bizleri fazlasıyla mutlu etti. Sportif etkinliklerimiz devam edecek” dedi.