Nilüfer’in parkları 258’e ulaştı

Yaklaşık 260 parkı ve yeşil alan oranıyla Türkiye’ye örnek olan Nilüfer Belediyesi, kente yeni bir park daha kazandırıyor. Nilüfer Belediyesi ile Çakmak Eğitim Kurumları arasında yapılan park yapım protokolü imzalandı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi Basın Toplantı Odası’nda imzalanan protokole Başkan Mustafa Bozbey ile Çakmak Eğitim Kurumları adına Murat Çakmak imza koydu. Balat Mahallesi’nde yapılacak olan ve 6 bin metre kareyi aşkın parkın Çakmak Eğitim Kurumları tarafından tamamlanarak kısa zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

İmza töreninde konuşan Başkan Mustafa Bozbey, örnek iş birlikleriyle kente yeni nefes alınabilecek mekanlar kazandırmaya devam ettiklerini belirtti. Çakmak Eğitim Kurumları’na teşekkür eden Başkan Mustafa Bozbey, “Mülkiyeti belediyemize ait olan, Balat Mahallesi’ndeki park alanı, Çakmak Eğitim Kurumları tarafından düzenlenip park olarak kentimize kazandırılacak.

Toplam 6 bin 205 metre karelik park alanına belediyemizin vermiş olduğu onaylı projeye uygun olarak, Çakmak Eğitim Kurumları tarafından park yapılacak. Amacımız, Nilüfer’i Nilüfer’de yaşayanların aktif bir şekilde kullandığı, şehre nefes aldıran yeşil alanlara sahip bir kent haline getirmek. Kendilerine bu amacımıza sağladıkları katkı için teşekkür ediyorum” dedi.

NİLÜFER’DE PARK SAYISI 260’A ULAŞIYOR

Nilüfer’de toplam park sayısının yaklaşık 260’ı bulduğunu vurgulayan Başkan Bozbey, “Park sayımız 258’e ulaştı. Bunlardan 253’ünde çocuk park alanı ve oyun grubu var. Halen yapımı devam eden 8 parkımız daha var. Park sayımızın artmasında emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür ediyorum” dedi. Çakmak  Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seçil Çakmak ise, “Balat’ta yeni bir eğitim kurumu açıyoruz. Bunun yanında oluşturacağımız park alanı ile bölgeye nefes alınabilecek bir alan kazandıracağız. Bu imkanı bize verdiği için Başkan Bozbey ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Mustafa Bozbey ve Çakmak  Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çakmak protokole imza koydu.