Nilüferli muhtarlardan Bulgaristan çıkarması

Nilüfer Belediyesi yerel belediyecilik anlamında muhtarlarla iletişime verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. Nilüfer’den 37 mahalle muhtarını kültür gezisi kapsamında Bulgaristan’a götüren Nilüfer Belediyesi, yapılan hizmetleri ve Osmanlı izlerini taşıyan tarihi mekanları görmeleri ve yerinde inceleme fırsatı sundu. 4 gün süren gezi kapsamında Şıpka Tepesi, Plevne Panaroma Müzesi, Sofya merkez, Filibe ve Kırcaali bölgelerini gezen heyet, bölgede Osmanlı izleri ve belediyecilik hizmetlerini inceledi. Kardeş şehir olan Ardino Belediye Başkanı Resmi Murat’la da bir araya gelen heyet, bölge ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muhtarları yalnız bırakmayarak geziye katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gezinin önemine dikkat çekti. Muhtarlarla iletişime önem verdiklerini ifade Başkan Bozbey, “Bu tür organizasyonlar hem kaynaşma açısından hem de hizmet noktasında uyguluma açısından çok önemli. Muhtarlarımız burada değişik uygulama ve hizmetleri yerinde inceleyerek görüş alış verişinde bulundular. Ayrıca Osmanlı izlerini taşıyan tarihi mekanları da görerek inceleme yaptılar. Nilüfer Belediyesi olarak bu tür organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz. Muhtarlar da bizler de Nilüfer’e hizmet için varız,” dedi.

Geziye katılan muhtarlar da Başkan Bozbey ve Nilüfer Belediyesi’ne kendilerine sunulan bu olanaktan dolayı teşekkür etti.