180 çocuk sünnet şöleninde doyasıya eğlendi

Nilüfer Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleninde bu yıl 180 çocuk sünnet oldu. Cha Cha Restaurant’ta düzenlenen şölene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey ile birlikte katıldı. Gecede Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Adil Kayaoğlu, Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediye Meclisi üyeleri ve sünnet olan çocuklar aileleri ile birlikte katıldı. Eğlence dolu gece, sünnet şölenine özel hazırlanan pastayı, Başkan Bozbey, eşi Seden Bozbey ve çocukların birlikte kesmeleri ile başladı.

Sünnet şöleninin bir dayanışma örneği olduğunu vurgulayan Başkan Bozbey, “Nilüfer’de sürdürülebilir çalışmalarımız arasında olan bu etkinliğimiz, omuz omuza vermenin somut bir göstergesidir. Sünnet şenliklerimizi, Nilüfer’de 1999 yılından bu yana sürdürüyoruz. Her yıl onlarca çocuğumuzu ve ailelerini mutlu eden sünnet şölenimizin tüm sponsorlarına yürekten teşekkürler” dedi.

Okulların açılmasına kısa bir süre kaldığını hatırlatan Başkan Bozbey, “18 Eylül’de yeni eğitim dönemi başlamış olacak. Ben her birinize başarılı, verimli, Atatürk ilke ve inkılaplarını rehber alan bir öğrenim yaşamı diliyorum” dedi.

Başkan Bozbey’in konuşmasının ardından Nilüfer Roman Orkestrası sahne aldı. Geceye katılanlar, çalınan şarkılar eşliğinde güzel bir gece geçirdi. Gecenin sürprizini ise Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yaptı. Sahneye çıkan Bozbey, sünnet çocukları için şarkı söyleyerek geceye renk kattı.

Şölende, sahne alan Esra Erdoğan da söylediği şarkılarla herkesi coşturdu. Sünnet çocukları ve aileleri şarkılar eşliğinde oynayarak gönüllerince doyasıya eğlendi. Başkan Bozbey ve eşi Seden Bozbey de oynayanlara eşlik ederek mutluluklarına ortak oldu.

Sünnet olan çocuklara günün anısına hediyeler veren Başkan Bozbey, şölene destek veren Esentepe Hastanesi, Acıbadem Hastanesi, Medikabil Hastanesi, Jimer Hastanesi, Konur Tıp Merkezi, Cha Cha Restaurant, Foto Detay, Nevale by Elemeği yetkililerine de plaketle teşekkür etti.