Kütüphaneye üye olanlara yabancı dil öğrenme fırsatı

Nilüfer Belediyesi Kütüphanelerine üye olan herkes, yabancı dil öğrenme platformu Rosetta Stone’dan ücretsiz olarak yararlanma fırsatı buluyor. İçeriğinde İngilizceden Çinceye 24 farklı dil seçeneği bulunan programa mobil uygulama aracılığıyla her zaman ve her yerden erişim sağlanabiliyor.

Rosetta Stone programı, başlangıç seviyesinden uzman seviyesine kadar herkes için, iş İngilizcesi dâhil olmak üzere birçok dili zahmetsizce öğrenme olanağı sunuyor. Ses tanıma teknolojisi ile gerçek zamanlı telaffuz geri bildirimi bulunan programda, öğrenmek istenilen dili anadili olarak konuşan eğitmenlerle yapılan çevrimiçi grup konuşma derslerine katılma seçeneği de bulunuyor.

Rosetta Stone Nedir?

İçeriğinde 24 farklı dil seçeneği bulunan Rosetta Stone, bir yabancı dil öğrenme programıdır. Rosetta Stone programı, başlangıç seviyesinden uzman seviyesine kadar herkes için, iş İngilizcesi dâhil olmak üzere birçok dili zahmetsizce öğrenme olanağı sunar. Nilüfer Belediyesi Kütüphanelerine üye olan herkes, bu programa, her zaman ve her yerden ücretsiz olarak erişebilir.

Nasıl kullanılır?

1-Kütüphaneye üye olun.

2- Mail adresinize gelen bağlantıya tıklayın.

3- Adreste bulunan “Patron ID” kısmına TC kimlik numaranızı girin.

4- Rosetta Stone bağlantısına tıklayın, kişisel hesabınızı oluşturun ve öğrenmek istediğiniz dili seçin.

5- "Launch Rosetta Stone"a tıklayıp programı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Mobil erişim için:

1-Google Play veya Apple Store'dan Rosetta Stone uygulamasını indirin.
2-Uygulamayı kullanmaya başlamak için "Sign-In"e tıklayın.
3-"What type of account do you have?" sorusunu "Work and School" seçeneğini tıklayarak cevaplayın.
4- Kişisel hesabınızı oluştururken belirlediğiniz e-posta adresini "username" kısmına, şifreyi ise "password" kısmına yazın.
5-“Namespace” yazan yere ns188589 kodunu girin.
6-Programı dilediğiniz seviyeyi seçerek kullanmaya başlayabilirsiniz.