Olgun Gençlik Merkezi kurslarına büyük ilgi

Nilüfer Belediyesi’nin farklı sosyal mekanlarından biri olan ve tamamen 55 yaş üstü vatandaşlara hizmet veren Olgun Gençlik Merkezi, olgun gençlerin gözde mekanı haline geldi. Hobi odalarının bulunduğu, vatandaşların çocuk ve torunlarıyla birlikte de güzel vakit geçirebildikleri Olgun Gençlik Merkezi’nde haftanın her günü farklı bir kurs düzenleniyor.

Açıldığı günden bugüne 650 üye sayısına ulaşan Olgun Gençlik Merkezi’nde yoga, ritim, bağlama, filografi, karakalem, İngilizce, yağlı boya resim, kağıt katlama yöntemi ile çanta ve aksesuar yapım kurslarının yanı sıra ve okuma grubu ile de çalışmalar gerçekleştiriliyor. Kurslarda yaklaşık 230 kursiyer eğitim alıyor. Merkezde düzenlenen eğitimlerde kursiyerler, yeni bilgiler öğrenirken, keyifle etkinliklerle stres atıyor. Nilüfer Belediyesi’nin Altınşehir Mahallesi’nde bulunan Olgun Gençlik Merkezi’ndeki kurslar 2017 yılı Mayıs ayına kadar devam edecek.