Ceyhun İrgil Halk Evi’nde vatandaşla buluştu

CHP Bursa Milletvekilleri, Nilüfer Belediyesi’nin Halk Evi’nde milletvekillerine ayırdığı odada vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kez CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlara çözüm aradı. Vatandaşları tek tek dinleyen İrgil, destek olmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Halk Evi’nde milletvekillerini vatandaşlarla buluşturan projenin tüm kurumlara örnek olması gerektiğini ifade eden Ceyhun İrgil, “Bu uygulama Türkiye’de örnek uygulamalar arasında. Nilüfer Belediyesi’nin Halk Evi’nde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde grubu bulunan bütün siyasi partilere yer vermesi, eşitlik açısından çok önemli. Bence burayı tüm partiler kullanmalı. Bu uygulama diğer kurumlarda da yapılsa vatandaş ve milletvekillerinin bir araya gelmesi daha kolay, hızlı olacaktır. Bugün bizden talepte bulunan vatandaşlarımızla bir araya gelerek isteklerine kulak verdik. Çözüm için elimizden geleni yapacağız. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil ile görüşen vatandaşlar da uygulamadan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Vekillerimizle bir buluşma ortamı sağlanması bizim için çok değerli. Birebir görüşme imkânı buluyoruz. Sorunlarımızı paylaşıyoruz ve çözüm için çaba gösteriliyor” diye konuştular.