Orhan Sarıbal Halk Evi’nde halkı dinledi

CHP Bursa Milletvekilleri, Nilüfer Belediyesi’nin Halk Evi’nde milletvekillerine ayırdığı odada vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla Halk Evi’nde bir araya gelerek sorunlara çözüm aradı. Vatandaşları tek tek dinleyen Sarıbal, çözüm için elinden geleni yapacağını söyledi.

Halk Evi’nde milletvekillerini vatandaşlarla buluşturan projeye imza attığı için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür eden Orhan Sarıbal, “Bu uygulama Türkiye’ye örnek olmalı. Sorunu olan insanlar burada bizimle bir araya geliyor. Nilüfer Belediyesi’nin böyle mekân oluşturması sosyal ve halkçı belediyecilik açısından çok kıymetli. Vatandaşlarımızı dinliyoruz ve çözüm için gayet iyi diyalog kuruyoruz. Başkan Bozbey ve projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ile görüşen vatandaşlar da uygulamadan duydukları memnuniyet belirterek teşekkür ettiler.